mandag den 19. november 2012

Here we go again

Overraskelserne herhjemme var åbenbart ikke forbi.. For for en uge siden blev lille Krøl herunder storebror/søster til..
# Krøl 1 mdr  
Disse to.... (ja, mus fristes man jo nærmest til at skrive, for kaniner ligner de i hvert fald ikke -endnu):
# De to nye, 4 dage gammel
Krøl (som børnene har døbt den hvide)'s tilkomst var jo lidt at et mysterie, da vi havde købt to hun-kaniner. Nå men efter at Fru-pusser var afsløret som Hr-pusser, blev han selvfølgelig straks fjernet, for at der ikke skulle komme flere overraskelser til. Vi var ret så sikre på, at have fået fjernet ham i tide, da vi opdagede det første kuld, lige efter de var blevet født (med krøl, som eneste overlevende). 
Hmmm.. troede vi. For da jeg i torsdags kiggede ind i den lukkede del af buret, var der sørme en rede med disse to beboere. Nu blev det virkelig mystisk, for der burde jo ikke være nogen far, og Krøl er i hvert fald alt for lille til den slags (1 måned gammel). Efter endnu en aften i internettets tegn, hvor kanin-siderne blev endevendt fandt jeg frem til, at hannen parrer hunnen dagen inden fødslen eller under fødslen, og kan således befrugte hende allerede inden det første kuld er kommet til verden. Ja, og selvfølgelig har vores Hr-pusser ikke holdt sig tilbage.. Nå, heldigvis har hun ikke fået 8 unger hver gang (som nogle kaniner jo gør..) men derimod ganske få, så vi tager lige en tur mere. 
Vi har jo erfaret at man kommer til at holde pokkers meget at de små dyr, og når Krøl kommer hoppende os imøde og bare vil op og kæle, så er det da ikke til at stå for. Mon ikke det kommer til at blive lige sådan med disse to? Selvom børnene er forberedt på, at mindst én nok får anden ejer. Deres køn, skal i hvert fald bestemmes af en prof., så vi ikke får flere (dejlige?) overraskelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar