mandag den 30. april 2012

Farvel børnehave

Rebecca har ventet spænding og talt ned mod denne dag -sidste dag i børnehave, for imorgen starter et nyt kapitel i SFO. Der var pyntet op til fest med balloner, serpentiner og guirlander. 
 Børnene delte kage ud
 og Rebecca og hendes bedste veninde havde slikpinde med
 De voksne holdt tale for hvert enkelt barn, hvor de fortalte hvor store de var blevet og hvordan de havde beriget børnehaven i den tid de havde været der. Rebecca fik af vide at hun var en god kammerat, havde fået rigtig mange venner og var meget omsorgsfuld. Hun havde altid været klar på at hjælpe de mindre i gadaroben og især Benjamin har nusset og nurset om de sidste par uger, hvor han har været meget i børnehaven. Hun fik også afvide at hun var en stædig-per, som man altid vidste hvad ville. Én af de ting Rebecca har syntes allerbedst om i storebørnsgruppen var deres maler-projekt, og det smukke resultat er nu herhjemme.
En farvel-sang blev det også til. Yndlings pædagog Ib spiller guitar, ingen tvivl om at han især har gjort Rebeccas hverdag ekstra tryg og fuld af spændende oplevelser.
 Hvert ban fik en gave med hjem -en fin dækserviet med en tegning på den ene side og et billede af storebørnsgruppen på den anden. Derudover er mappen som har fulgt Rebecca fra da hun startede i vuggestuen nu herhjemme -den skal snart kigges igennem fra ende til anden.
Dagen sluttede med nogle ordentlige kram til de voksne. Heldigvis kan vi jo sige på snarlig gensyn, da Benjamin starter der imorgen, så Rebecca kommer snart på besøg (og moderen holdt tårerne indenbords..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar