mandag den 30. april 2012

Sidste dag i vuggestue

SÅ er lillemanden herhjemme for alvor blevet stor! Idag var det sidste dag i vuggestuen -for en stund for at tage til Afrika. De holdte nemlig rytmikopvisning med temaet Afrika. Det var en meget stolt dreng, der bød os velkommen i kælderen. Blusen er lavet/tegnet specielt til anledningen :0)
 Der blev rejst med tog!
 Roet!
 og kravlet! før vi endelig var fremme i Afrika.
 Her mødte vi stolte søløver
 Rullende bævere
 krible-krablende fugle-edderkopper
 og store elefanter
 Sikken en rejse! Den sluttede med en omgang wagga-wagga, hvor alle voksne, børn og forældre dansede rundt på gulvet! Derefter stod den på frugt og saftevand.
Imorgen venter endnu en stor dag. Gadaroben rykkes til børnehaven, hvor Benjamin overtager Rebeccas plads. Jeg er meget spændt på, hvordan han tager at skulle være der uden hende. De har nærmest været uadskillelige de sidste par uger, hvor Benjamin har opholdt sig meget dernede. Ingen tvivl om at det bliver godt for ham, at danne nogle sociale bånd med de andre små børnehavebørn, men hvor var det bare rart, at de havde hinanden!
Nu er tiden i vuggestuen forbi; de sidste godt og vel 5 år, har vi haft daglig kontakt med de fantastiske pædagoger derhenne. Det er knagme underligt vemodigt, at skulle sige farvel og ikke mindst 1000 tak for deres fantastiske arbejde med vores børn. De tog det egentlig meget afklaret med, at vi jo kom igen med en 3'er (???).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar