tirsdag den 11. oktober 2011

Drivhus part UNO





Jubiiii, vi har "fået" drivhus -eller rettere en masse stænger og glas pakket i pap, som gerne skulle ende med at blive til et drivhus. Vi har valgt et med dobbeltdøre og på 10 kvadratmeter, så der burde være god plads til agurker, tomater, chili, vindruer og hvad vi ellers kan finde på, når foråret kommer. Det bliver SÅ godt!


Vores plan var at få det samlet i søndags, hvor vejrudsigten lovede sol indtil kl 17. Vi startde tidligt. Vi havde i forvejen gravet ud til fundamentet, så dette skulle blot støbes og drivhuset samles.


Det viste sig dog at blive lidt af en opgave -eller rettere sådan én som får ellers lykkelige par til at blive skilt, for for hulan da! Tror vist vi fik bestået vores skildsmissetest dér. Ikke nok med at monteringsvejledningen var virkelig upræcis, så knækkede boltene også, hvis man strammede dem for meget. Den upræcise vejledning gjorde, at vi nok skruede alle bolte på og af igen to-tre gange i gennemsnit og måtte ommotere en del skinner, for at få plads til andre, som skulle være påsat før.. Og ligesom man tror at NU er den der, så opdager vi, at der mangler to skinner som skal holde de lodrette skinner på endevæggene sammen med taget -for pokker da! Dér står man så, med et vakkelvogent drivhus (uden tag vel at mærke) man lige har brugt noget nær 5 timer på at samle og erfarer at drivhuset risikerer at blive blæst skævt (eller væk), hvis blot naboen slår en prut inden lageret får tilsendt de manglende skinner Arrrrgh! Frem med gaffa-tapen (hvad pokker skulle vi ellers gøre?!) og så kunne resten af skelettet blive samlet. Ej det er bare SÅ typisk! Vi fandt senere ud af at der ligeledes mangler dørgreb, og så kunne de ligeså godt hitte med en ekstra pose bolte, for der blev godt nok knækket nogle stykker. Kl 16.30 sagde vi DONE, skellettet stod færdigt iført gaffa, og så måtte glassene vente. Nu havde vi også været igang siden kl 8.30 og et restaurent-besøg kaldte noget så voldsomt! Mandag blev de manglende dele bestilt, så må vi se hvornår de kommer... Forhåbentlig snart meeen Puha, skal lige lade op til "drivhus part DOS", for noget siger mig, at der er andre knap så behagelige overraskelser som venter på os.


Bare lige for en god ordens skyld, så er Victor og jeg stadig gift og kom faktisk igennem strabasserne uden skænderier og alt for grimme gloser ;0) (selvom der blev råbt lidt, men kun efter huset)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar