tirsdag den 14. august 2012

1. skoledag


Idag var dagen hvor Rebeccapigen startede i skole. Nøj, hvor har hun været spændt; først på om hun i det hele taget nåede at få en skoletaske og dernæst på, hvad dagen i det hele taget ville bringe 

Tasken kom på fødselsdagen, og blev pakket omhyggeligt igår aftes
 En blomsterbuket fra haven bundet

 Det  var en meget betuttet pige, der startede i skole. Men kan egentlig godt forstå at det kan virke overvældende, når tre 1.klasser står ved skoleindgangen og vifter med flag, for at møde én velkommen, skoleinspektøren holder tale og man derefter skal forlade fars skød, for at sige goddag til de nye lærer og klassekammerater foran ca. 75 nye elever og deres forældre. 
Heldigvis var det denne velkomst man fik af de skønne klasselærer

Efter en flot velkomst i skolens kantine, hvor Rebecca pænt rakte hånden op og svarede på skoleinspektørens spørgsmål om "hvorfor skolen mon flagede".., gik turen til klasselokalet, hvor Rebecca nøjsomt fik fundet sin plads og sat blomsterbukettet tilrettet. Skriveunderlaget havde de lavet nogle uger forinden, hvor de fik en forsmag på skolen med to undervisningstimer i stedet for SFO-tid.

Efter en kort tale fra klasselærerne, var tiden kommet til at lærer og elever skulle være alene i 20 min. Puha, ikke noget Rebecca brød sig om, så det var en hård afsked, som jeg pænt lod Victor klare..Hendes to klasselærer er dog fantastiske; tog sig kærligt af den kede pige og fik hende hurtigt på rette kurs igen.
Så heldigvis var det denne pige vi kom tilbage til; storsmilende, glad og stolt. 
Så der er en som glæder sig STORT til imorgen.

1 kommentar:

  1. Sikke en fin skoletaske hun har(:
    Jeg kan selv huske da min datter startede i skolen for et år siden.

    Du er velkommen til at tage et kig forbi min give away, som er fra Tante Grøn(:

    http://kreaman.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-2.html

    SvarSlet