tirsdag den 3. april 2012

Huller i ørerne

Så blev moderen overtalt!
Det var en meget spændt pige, som i lørdags tog med i Fields for at få lavet huller i ørerne. Jeg havde i fredags ringet og fundet et sted, som kunne skyde begge huller i på én gang. Tænkte det nok var klogest, så vi ikke risikerede at skulle tage derfra med blot et enkelt hul.. Snakkede med en rigtig sød dame, som fortalte lidt om, hvad der skulle foregå, og at vi ikke behøvede bestille tid -kunne bare dukke op.
Desværre viste det sig, at det ikke gjaldt om lørdagen, så vi fik pænt af vide, vi måtte komme igen en anden dag.. Hvilken skuffelse! Vi blev en anelse stramme i masken, havde jo netop ringet og undersøgt dette, og Fields ligger jo heller ikke ligefrem rundt om hjørnet.. Rebecca blev forståelig nok ked, hun var jo virkelig opsat på de huller.. Men der var intet at gøre, trods fire mennesker på arbejde og ingen mennesker i butikken, ville de bare ikke (fjolser!).
Vi besluttede at forsøge at finde en anden butik, som kunne se sig tid til at lave det. Jeg havde snakket med flere af butikkerne i Fields og vidste at flere  først ville lave det fra 7-års-alderen og kun i ét øre ad gangen.
Vi var heldige, én butik ville lave det, godt nok kun ét øre ad gangen, så det måtte vi tage med. Rebecca fik valgt nogle fine blomster-ørenringe, hold far og mor godt i hånden og fik skudt den første i.. Av! Og så nægtede hun ellers! Ikke tale om, at hun skulle have den anden.. Hmm, hvad gør man så?!
Jeg forsøgte med de bedste overtalelsesevner, men hun ville bare ikke.. Efter lidt snak frem og tilbage mandede hun sig op, borede hovedet godt ind i mors mave, hold mor og far i hænderne og 1-2-3 så blev det gjort. En kæmpe sejr! Og hurra TO huller :0)
En stolt pige så sig i spejlet, og så skulle vi ellers ned og købe en stor is at sunde os på -både mor og Rebecca. Jeg synes faktisk ikke det var helt skægt, puha!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar