mandag den 26. december 2011

Juleaften

Op kl 6.30 og ordne and, så den kunne langtidsstege i ovnen og fylde vores lille hjem med en herlig duft. Vi skulle hjem til Victors søster på Amager og havde aftalt at komme med lidt hver, og da vi ville starte tidligt af hensyn til børnene, betød det også at dagen startede tidligt -eller i hvert fald tidligere end jeg lige umidbart havde tænk. Men hvor var det hyggeligt at stå og tilberede julemad imens hele familien sov kun oplyst af lyset fra emhætten.
Hen af formiddagen kom julemanden på besøg. Han blev spottet, da han løb rundt i haven, hvor Rebecca straks udbrød "morfar"! Hvordan hun kunne se det, fatter jeg ikke, for man kunne overhovedet ikke se hans ansigt. Benjamin var en smule utryg i starten, men endte med at synes ham julemanden var ret så sjov.
På Amager startede vi med at lave lidt konfekt, hvorefter Morten og jeg tilberedte resten af julemaden. Børnene gik hånd i hånd med Luis og legede helt fantastisk sammen. Maden blev indtaget med stor fornøjelse for smagsløgene og sørme om Victor ikke fandt mandlen IGEN!! Pakker i læssevis blev åbnet -hold da op, hvor var det overvældende. 1000 tak allesammen! Efter oppakning, kom mindstemanden i seng, de ældste pakkede bilen og tog hjem os andre fortsatte hyggen med en omgang "Alias", med stor indleven og højt humør. En super dejlig aften, som trods den tidlige start først endte kl 23..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar